photo-1542621323-be453184db76.jpeg

SUUNNITTELU

Erityisosaamiseni arkkitehtina on tavanomaisen rakentamisen laatutason haastava projektin tai sen osakokonaisuuden johtaminen sekä vaativan tason arkkitehtisuunnittelu tiiviissä yhteistyössä rakentamisen eri osapuolten kanssa. AAMAR on vuodesta 2006 lähtien ollut mukana yhteensä 47:ssä arkkitehtuurihankkeessa. Tunnetuimpia kohteita ovat Anttinen Oiva Arkkitehtien WoodCity Supercell-toimitalo ja Martinlaakson päiväkoti sekä JKMM Arkkitehtien Kirkkonummen pääkirjasto, OP-ryhmän pääkonttori Vallilassa, Seinäjoen kaupunginkirjasto ja Saunalahden lastentalo.

Ylin virallisesti hyväksytty pätevyyteni pääsuunnittelijatehtävissä on AA, erittäin vaativa (Helsingin kaupungin Rakennusvalvontavirasto, 2012). SKOL-henkilöryhmittelyssä sijoitun ryhmään 01: Johtavat konsultit / johtavat erikoissuunnittelijat / johtavat arkkitehdit.

Minulla on seuraaviin ohjelmiin korkean tason osaaminen: Archicad, Solibri Model Checker, Rhinoceros3d, Grasshopper, Maxwell Render V4, Adobe CC. Ammattimainen suunnittelu onnistuu minulta sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Lisäksi minulla on sujuva ranskan ja ruotsin kieli.